Wysłany: 2010-04-07, 11:21 [Avensis T22] Podłączenie pod komputer
Mam chęć podpiąć Avkę pod komputer, tak dla swojej wiedzy, "co w trawie piszczy", ale dowiedziałem się, że jeżeli nic w aucie się nie dzieje to nie ma potrzeby. Czego mogę się dowiedzieć po takiej diagnostyce? Serwis w 3city woła sobie za usługę 244 zł, dlatego chciałbym się dowiedzieć, czy warto wydać te pieniążki.
ja też taki pomysł miałem jak wymieniał mi gość elektronik syrenę od auto alarmu o poowiedział tylko tyle jak się nic na desce dziwnego nie świeci to lepiej zostawić w spokoju i się niczym nie martwić.
moim skromnym zdaniem nie ma sensu tego robić
W dobrym serwisie, nawet jeśli nie ma na desce żadnych kontrolek, mogą sprawdzić na przykład korekcję wtryskiwaczy, czy sprężanie, a nawet ciśnienie doładowania. Jednym słowem za 244zł możesz wiedzieć w jakiej kondycji masz jednostkę napędową
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum