Panowie mam takie pytanko. Ostatnio zauważyłem że podczas jazdy jak robie lekkie ruchy kierownicą w prawo lub w lewo to na kierownicy czuć takie delikatne mrowienie przepływającego oleju a do tego słychać takie delikatne wycie. Co ciekawe dzieje sie tak tylko podczas jazdy i tylko przy lekkich ruchach kierownicy. Jak skręcam mocno to nic się nie dzieje. Poza tym nie ma różnicy czy samochód jest zimny czy ciepły. Co to może być? Auto to T22 1,8 benzyna rocznik 2001
Też już o tym myslałem i chyba tak zrobię ale coś mi się wydaję że niewiele ten diagnosta pomoże bo jeśli chodzi o zachowanie samochodu na drodze to nie ma żadnych niepokojacych objawów. W zawieszeniu też nic nie słychać.
Mam ten sam problem. Podczas wolnej jazdy po równej nawierzchni, przy dalikatnych ruchach kierownicą, słychać takie mrowienie, szuranie.
Sprawdzałem układ kierowniczy i jest OK.
Proszę o pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum