Wysłany: 2019-11-27, 16:49 [Avensis T25] Damper nie działa Pomocy zimno
Witam szukam pomocy zima się zbliża i dlatego temat pilny a mianowicie nie działają mi oby dwa dampery chodzi o regulacje temperatury damper nie reaguje na zmianę temp na panelu climatronic. Dodam że dostałem się do tego po stronie kierowcy rozebralem przeczyscilem styki sprawdzilem silniczek działa i po zamontowaniu bez zmian od strony pasażera wymontowalem schowek damper widać i tak samo regulacja temp zero reakcji. Gdzie szukać co to może być? Bezpiecznik? Nie wiem który a może jakiś przekaźnik. POMOCY
Bafanxxx słuchaj odczytaj kod kody błędów na panelu i będziesz wiedział co jest grane może to Ci się przyda jak to zrobić
Diagnozę uruchamiamy poprzez równoczesne wciśnięcie przycisku auto i obieg wewnętrzny i z wciśniętymi przyciskami włączamy zapłon.
Kasujemy błędy poprzez równoczesne wciśnięcie duall i nadmuch na przednią szybę.
Niestety gdzieś zapodziałem opisy błędów, jeśli ktoś posiada proszę o udostępnienie.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum