Wysłany: 2010-02-09, 01:58 [Avensis T25] Głośniki do T25 bez wymiany radia
jakie głośniki polecacie na przód i na tył (najlepiej do 500zł za całość) żeby grały z oryginalnym radiem dużo lepiej niż stockowe głośniki, oraz żeby był lepszy bass?
nie wiem jak ty Matthi ale ja jestem straszanie zadowolony z tygeo zestawu który jest zamontowany w Avi i Bassy są ok i soprany chyba że masz juz wykończone glosniki to możesz pomyśleć np.o JBL ale ja bym wogóle tego nie ruszał.
no ja ogólnie też ale jak chce posłuchać sobie czegoś z mocniejszym basem to jak odkręce potencjometr na 32< to zaczynają "pierdzieć" więc każda opcja z mocnym bassem i większą mocą jest mile widziana , zależy mi na tym żeby to radio które jest uciągnęło ten zestaw
ja równiez myśle że jbl dadzą rade ,ale polecał bym jeszcze glośniki marki infiniti miałem takie i dawały rade ,ale też lubie posłuchać mocnego basu............ inn\ sprawa to zamontowanie tuby ..,ale zostańmy przy głośnikach..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum