Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Sedan Pomógł: 46 razy Dołączył: 27 Cze 2011 Posty: 956 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-03-04, 01:59
Standardowa duża nawigacja sprzed liftu, bodajże Gen01 to się nazywało i wątpię czy znajdziesz aktualne mapy do tego antyka.
W każdym razie do sprawdzenia na http://www.toyota-mapupdates.eu/Shop/Index
Wysłany: 2016-08-22, 16:32 Zmiana navigacji (TNS600) w T25 na inną, ktoś to przerabiał
Hi,
podłączę się i ja do pytania kolegi....
od wczoraj jestem posiadaczem Avensisa t25. Mam pytanie dotyczące nawigacji TNS600 ( ta otwierana).
Wiem, że ostatnie mapy były bodajże w 2013 i do tej navi nic się nie wgra i generalnie jest bezużyteczna( jeżeli jest inaczej proszę o info)
Czy ktoś z Was przerabiał tą nawigację na inną ? wstawiał jakąś inną nowszą z innego modelu Toyoty, bądź czy da się wstawić jakąś inną "zwykłą" nawigację. Wiem, że mogę wstawić radio 2 DIN zamiast radia, ale chodzi mi zachowanie tej funkcjonalności( radio pozostaje + otwierana navi). Czy jest na to jakiś patent ?, jaka nawigacja będzie pasować ?. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie będę miał danych z komputera.
Generalnie czy jest taka technicznie możliwość i jeżeli tak to co to mogłoby być.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum