Wysłany: 2015-08-21, 06:35 WWW / Fora o Avensis PL
Od jakiegoś czasu przeglądam forum to i konkurencji i zastanawia mnie cały czas dlaczego są to podzielone fora ?
Czy administracja nie zastanawiała się kiedyś, żeby połączyć się z konkurencją?
Czy nie lepiej byłoby mieć wszystko w jednym miejscu ?
Tu nie chodzi oto kto co może. Pytanie jakie zadałem jest chyba jasne. Czy zastanawialiście się kiedykolwiek nad takim obrotem sprawy?
Wiem, że każdy może sobie tworzyć fora ile mu się podoba.
Nie wiem czy [b]Andrzej[b/] obserwujesz konkurencję, ale i tu i tam powstają w wielu przypadkach te same pytania. Pytam bo zastanawiam się czy nikt nie wysuną propozycji połączenia wiedzy obu For ? Czy może to jakiś konflikt grup rządzących z dawnych lat (np. Celica Club ... itp itd).
Pytania są czysto zaspakajające moją ciekawość. Bo skoro jestem tu zalogowany to coś bym chciał wiedzieć o ideach tego forum
arow, żaden człowiek, administrator forum nie "wklei" domeny, linku, tematu z podobnym, innym forum.
Jeśli Zenek ma forum np: traktor.com, a Genek ma forum ciągnik.eu ... razem absolutnie nie podzielą się 'władzą'.
_________________ Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Avensisklub.PL. Ps: Polecam: iParts.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum