Wysłany: 2010-01-27, 00:32 [Avensis T25] NIE DZIAŁA RADIO ANI NAWIGACJA
KURCZE POŻYCZYŁEM AUTO I WIECIE CO SIĘ STAŁO PADŁ AKUMULATOR ODPALALI GO POTEM NA KABLE.NO I WSZYSTKO BYŁO BY OK TYLKO PRZESTAŁO DZIAŁAĆ RADIO I GÓRNY UNOSZONY EKRAN NA DESCE MACIE JAKIŚ POMYSŁ BYŁEM NA SZYBKO U ELEKTRYKA SPRAWDZIŁ TYLKO BEZPIECZNIKI MÓWI ŻE SĄ OK.PROSZĘ O POMOC
A może jest kod zabezpieczający przed złodziejami. Jak odłączysz napięcie się blokuje i wtedy trzeba kod wpisac i powinno być git. Zapytaj właściciela czy nie ma kodu do radia.
auto jest moje i z tego co wiem to na pewno nie jest wina kodu.chyba prędzej wina komputera taką sugestię słyszałem od elektryka z serwisu renault.powiedział żeby odłączyć akumulator na 30 min i zobaczyć potem.jutro sprawdzę i dam znać czy coś pomogło.
pozdrowionka .
a może jak masz kogoś znajomego żebyś nie placiła za dużo to podłącz toykę pod kompa i wtedy wyjdzie błąd radia i dokladnie opisany będzie co mogło paść u mnie podlaczenie do kompa około 50 zł kosztuje u kolegi i wtedy wszystkie blędy wychodzą bez gdybania oczywiście. Kasowanie bladów jak są oczywiście bez znaczenia i nie trzeba cześci wymienić to w cenie mam. Ja bym tak zrobił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum