Witam. Planuje zakup T22 po FL rocznik 2001-2002 z silnikiem 2.0 150km w automatycznej skrzyni biegów. Próbowałem znależć w dziale z napędem i skrzynią biegów cokolwiek o autamatach ale nic nie znalazłem niestety. Chciałbym się dowiedzieć jak jest z ich żywotnością i na co zwrócić uwagę podczas jazdy próbnej, oraz jak jest z ewentualnymi kosztami czy są to dość wadliwe skrzynie? Kupuję automat ze względu na ojca ponieważ nie jest on już pierwszej mlodości.Pozdrawiam wszystkich:)
Witaj,
Odkąd zdarzyło się (być może po prostu miałem pecha), że automat w samochodzie mojej mamy kompletnie się rozleciał a jego naprawa przewyższyła koszt zakupu kilkuletniego, całkiem niezłego samochodu jestem gorącym zwolennikiem skrzyni biegów manualnej. Ale nie zniechęcam pragnę tylko zwrócić uwagę, byś dokłądnie przyjrzał się temu, co kupujesz:) Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum