Witam kolegów. Mam pytanko jak mam zrobić restart kompa, odpinając minusową klemę jak nie mogę wyłączyć świateł mijania ponieważ odpalają się automatycznie po rozruchu (światłą do jazdy dziennej) wyciągną bezpiecznik od świateł? I drugie pytanie jak dokładnie wygląda restart? Odpalam samochód po nocy z wyłączonymi wszelkimi odbiornikami prądu i dopiero odpinam klemę minusową, czekam aż się się uruchomi wentylator chłodzenia silnika i jak się wyłączy to gaszę samochód? czy odpinam klemę przed rozruchem na jakiś czas, podpinam, uruchamiam i znowu ją odpinam i czekam aż się nagrzeje ? proszę o pomoc z góry dzięki pozdrawiam.
o jakim wentylatorze? możesz przytoczyć konkretne posty ?
Gdzieś czytałem tu na forum, że odpalamy samochód najlepiej po nocy bez żadnych odbiorników prądu, odpinamy klemę i czekamy aż się włączy wentylator chłodnicy i się wyłączy, wtedy gasimy. Może to potrwać nawet 30 min....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum