Jest tu ktoś ze Szczecinka lub okolic? Na gwałt potrzebuję mechanika. DOBREGO. Znalazłem tylko Nemo, przy Armii Krajowej. Naprawiał ktoś z Was u nich swoje auto? Faktycznie warto?
Moiom zdaniem warto, akurat wybrałem ten serwis i nie żałuję, bo radzą sobie z każdym zadaniem, a z tym moim autem to naprawdę bywają cuda. I elektryka i zwykłe przeglądy i diagnoza problemu - wszystko sprawnie, ceny dobre no i zawsze wyjaśnią dokładnie co jest przyczyną. Polecam.
pewnie moje zdanie jako kobiety się aż tak nie liczy, ale może zachęcę inne Panie, które boją się wizyt w takich serwisach, bo w Nemo kobietę traktują jak człowieka, a to ważne prawda? Wyjaśnili mi wszystko co się stało, bo pojechałam z problemem z szybami (jedna nie chciała się opuszczać). Szybko znaleźli problem elektryczny, naprawili, wyjaśnili. Polecam!
Typ: Inne
Silnik: 2.0 diesel
Rok: 2000
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2015-09-02, 15:13
Nemo jest ok, Pan Piotr to wybitny profesionalista i konkretny człowiek. A jakieś mówienie, ze kobieta się nie zna czy coś tam... dajmy sobie spokój to nie średniowiecze. Kobiety mają lepsze zarobki od facetów dzisiaj!
no właśnie, chyba zapominacie, że kobiety jeżdżą teraz na motocyklach albo prowadzą nawet blogi czy są właścicielkami jako dealerzy! ja też polecam Nemo tak przy okazji;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum