Wysłany: 2013-06-28, 10:06 [Avensis T25] Gdzie w warszawie mozna odczytac błedy poza AS
Witam
kupilem Toyota Avensis T25 2008r , dzien jazdy zapaliły sie 3 kontrolki. Auto dymi słabnie lekko sie denerwuje. czytalem posty ale widze ze ten objaw dotyczy wielu zagadnien i bez odczytu błedu nic sie nie dowiem. Moze znacie dobrego mechanika poza ASO gdzie mozna sprawdzic i naprawic auto. dzieki za pomoc i pozdrawiam
Dzieki Talrep info o mechaniku sie przydało na szczecie tylko zawór szybko i bezbolesnie dzieki. A gosc typu Rafal pisze zeby cos napisac i jeszcze nie rozumie co czyta ale co zrobic. DZieki pozdrawiam
nie masz racji, ja uważam, że zanim wyda się kasę, lepiej sprawdzić co się dzieje i czasem samemu można naprawić, a jak nie to przynajmniej warsztat nie naciągnie nas na koszty bo wymyślą jakąś dodatkową usterkę
przynajmniej warsztat nie naciągnie nas na koszty bo wymyślą jakąś dodatkową usterkę
No to chyba nie byłeś nigdy w AJC
Nie widziałem na żadnym forum Toyoty złej opinii na temat tego warsztatu. Zawsze konkretnie i rzeczowo, bez naciągania o czym z resztą sam miałem okazję się przekonać.
Na dobrą opinię, szczególnie w tej branży, trzeba sobie zapracować, więc jak ktoś ma klientów, bo jest dobry i ma dobre ceny to nie będzie ci wciskał kitu żeby zarobić 50zł więcej, bo w ogólnym rozrachunku poprostu mu się nie opłaca.
Byłem, polecam ten warsztat, ale pisałem przed Twoim postem o sprawdzeniu u kolegi z klubu, każdy chyba ma swój rozum i robi jak uważa za najlepsze wyjście dla siebie. Jedni coś umieją zrobić przy samochodzie, a inni noga z tej dziedziny, jeden bogaty inny biedny. Podałem jedną z możliwości o co Wam chodzi!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum