Typ: Inne
Silnik: 1.8 benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Inne
Wiek: 52 Dołączył: 27 Mar 2013 Posty: 1 Skąd: mazowieckie
Wysłany: 2013-03-27, 21:25 [Inne] Witam.. LPG do 1,8 129KM z 2004r z lipca
Witajcie ,,, chcę założyć do Swej Toyot-ki LPG 1,8 129 KM ... 146 tys. km zastanawiam się co w tych silnikach się sprawdza jakiej firmy założyć .... i jeśli macie godnych polecenia fachowca z Mazowsza Warszawa do 100 km .... serdecznie dzięki za wskazówki .. Pozdrawiam...
hay.
jak toyota i silnik 1.8 vvti to tylko stag4 /stag4+/ z listwa valteka czerwona z rozwierconymi dyszami...
jest gośc w nadarzynie.mi załozył juz chyba 3 instalacje,i moim znajomym z 10.we wszystkich przypadkach iobyło sie bez napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych...
jak cos to pisz - robert1202@o2.pl.
pozdro.
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2007
Nadwozie: Sedan Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 30 Sty 2013 Posty: 28 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-03-28, 07:48
robert1202 napisał/a:
hay.
jak toyota i silnik 1.8 vvti to tylko stag4 /stag4+/ z listwa valteka czerwona z rozwierconymi dyszami...
jest gośc w nadarzynie.mi załozył juz chyba 3 instalacje,i moim znajomym z 10.we wszystkich przypadkach iobyło sie bez napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych...
jak cos to pisz - robert1202@o2.pl.
pozdro.
Może być nawet Stag ale co do listwy to nie Valtec, podobno największy najtańszy syf, zakładasz i po chwili wymieniasz listwę. Jeśli co to listwa Hany.
Ja u siebie mam landi z reduktorem ig1 i listwa med, jeżeli chodzi o gazowników to pełno jest postów, poszukaj w warszawie jest kilku dobrych, podstawą dobrze jeżdzących 1zzfe to "DOBRY GAZOWNIK I DOBRZE DOBRANA INSTALACJA", tu ja bym nie oszczędzał bo później będziesz miał problemy
na tym- podobno największy najtańszy syf, zakładasz i po chwili wymieniasz listwę.-
zrobiłem juz 80 .000km i sie nikt do niego niedotknał....hahahaha
powodzenia. róbta co chceta...
chłopie jak w 3 lata zrobisz 80.000km na gazie to sie odezwij i napisz jak było...
co do cheka,to w toyotach zawsze sie bedzie zapalał i gasł-bład mieszanki,a w t25 wyposazonej w kontrole trakcji i stabilizacje toru jazdy,te 2 funkcje na gazie nieraz przestają działać...
pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum