Toyota Avensis
Reklama Regulamin Regulamin Szukaj Szukaj Grupy Grupy Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja Zaloguj Zaloguj Album Zdjęcia Avensis Download Pliki Avensis
 Ogłoszenie 

Zanim napiszesz nowy temat, skorzystaj z dodatkowej wyszukiwarki. Twój problem mógł być już omawiany.

opony aut części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
[Avensis T25] Korekta.
Autor Wiadomość
toyqa 
Nowy Klubowicz

Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Hatchback
Wysłany: 2012-09-16, 19:19   [Avensis T25] Korekta.

Witam. Pisze z dosc nietypowym pytaniem, odrazu zaznaczam, ze jestem przygotowany, na "zbesztanie", ale zadecydowalem sie napisac temat o tym. A wiec tak, pare miesiecy temu zakupilem Toyote Avensis 1.8 hathback, z racji tego ze mieszkam na stale w UK, jest to wersja z kierownica po prawej stronie. Posiadam wszystkie dokumenty itd, pelna ksiazka serwisowa, autentyczny przebieg to obecnie 75.000 tys mil. Chcialbym cofnac licznik o okolo 5 tysiecy do tylu, z przyczyn osobistych. Nie mam zamiaru sprzedawac auta, zostawiam sobie, poniewaz zaplacilem troche za niego i raczej zostanie u mnie jeszcze troche. Takze cofanie, licznika ze wzgeldu sprzedazy nie wchodzi gre. Nie chcialbym sie tlumaczyc. Chcialbym, to zrobic w Polsce, i fajnie bybylo jakbym trafil na kogos, kto zna sie na rzeczy. Ja nie mam pojecia, o cofaniu, czy mozna cos "spiepszyc". Moze jakis forumowicz, zajmuje sie takimi korektami? W Polsce mieszkam w woj. podkarpackim, wiec jestem w stanie dojechac do kogos, jezeli bede w Polsce, a prawdopodobnie wybieram sie za 3 miesiace. Oczywiscie cena jest do dogadania sie, jednak chcialbym, zeby zrobil to ktos kto zna sie na rzeczy, i fajnie bybylo jakby byl ktos tutaj wlasnie na forum. Jeszcze raz dodam, ze chce cofnac o okolo 5 tys mil, w tyl, i auto nie jest na sprzedaz. Pozdrawiam!! i licze na wyrozumialosc.

ASO Avensis 

Silnik: 2.0 16V benzyna
Rok: 2006
Imię: Tomek
lutek
[Usunięty]

Wysłany: 2012-09-17, 15:42   

zrobisz to przy każdym wiekszym przejsciu granicznym z Niemcami :-D

ASO Avensis 

Silnik: 2.0 16V benzyna
Rok: 2006
Imię: Tomek
toyqa 
Nowy Klubowicz

Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Wysłany: 2012-09-17, 19:21   

nono czytalem wlasnie, ze bardzo duzo jest takich zakladow, i ceny nie sa wygorowane od 50zl.

Moze ktos by mi mogl polecic jakis, przy A4, lece nia do konca wiec, kawalek moge zjechac.

[ Dodano: 2012-09-23, 21:05 ]
Chcialbym tylko podbić temat. Moze jednak ktoś jest zainteresowany zarobieniem paru groszy przed świetami? Pozdrawiam!

Odpowiedz do tematu