Witam. Pisze z dosc nietypowym pytaniem, odrazu zaznaczam, ze jestem przygotowany, na "zbesztanie", ale zadecydowalem sie napisac temat o tym. A wiec tak, pare miesiecy temu zakupilem Toyote Avensis 1.8 hathback, z racji tego ze mieszkam na stale w UK, jest to wersja z kierownica po prawej stronie. Posiadam wszystkie dokumenty itd, pelna ksiazka serwisowa, autentyczny przebieg to obecnie 75.000 tys mil. Chcialbym cofnac licznik o okolo 5 tysiecy do tylu, z przyczyn osobistych. Nie mam zamiaru sprzedawac auta, zostawiam sobie, poniewaz zaplacilem troche za niego i raczej zostanie u mnie jeszcze troche. Takze cofanie, licznika ze wzgeldu sprzedazy nie wchodzi gre. Nie chcialbym sie tlumaczyc. Chcialbym, to zrobic w Polsce, i fajnie bybylo jakbym trafil na kogos, kto zna sie na rzeczy. Ja nie mam pojecia, o cofaniu, czy mozna cos "spiepszyc". Moze jakis forumowicz, zajmuje sie takimi korektami? W Polsce mieszkam w woj. podkarpackim, wiec jestem w stanie dojechac do kogos, jezeli bede w Polsce, a prawdopodobnie wybieram sie za 3 miesiace. Oczywiscie cena jest do dogadania sie, jednak chcialbym, zeby zrobil to ktos kto zna sie na rzeczy, i fajnie bybylo jakby byl ktos tutaj wlasnie na forum. Jeszcze raz dodam, ze chce cofnac o okolo 5 tys mil, w tyl, i auto nie jest na sprzedaz. Pozdrawiam!! i licze na wyrozumialosc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum