WITAM
panowie nie mam jeszcze avesis ale myślę nad jej zakupem. interesuje mnie rocznik do 2002 czyli I. niestety muszę codziennie dojeżdżać do pracy 50km w jedną stronę wiec bez zagazowania się nie obędzie.:) Proszę o pomoc rade jaki silnik najlepiej wybrać do zagazowania, słyszałem np że 2liitry nie można zagazować, hellp. pozdrawiam forowiczów i z góry dzięki za pomoc.
witam . mam ten silnik w ave . jezeli chodzi o zalozenie gazu sam rozwazalem to po zakupie i zdania sa podzielone , sa ludzie ktorzy jezdza na instalacjach stag 300 premium i sobie chwala a z drugiej strony wiadomo sa tez opinie mechanikow nie sa sprzyjajace zakladaniu . jezeli dojezdzasz w trasie do pracy to ja np swoja zszedlem do 6,7 w 4 osoby bez tam wleczenia sie bo tego raczej nie potrafie . poprostu plynna jazda :lol: polecaja Ci silniki 1.6 i 1.8 tylko ze to ta sama rodzina vvti trzeba dodac ze 1.8 luuubi olej i ludzie z nim walcza ... ale po co Ci to a jezeli przedkladasz kasse nad np. osiagi to 1.6 . pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum