Dzisiaj w nocy skradziono mi Toyote Avensis 2.0 D4D w kombi 2004r.
Auto w kolorze czarna perła, na fabrycznych 16" alusach. Znak szczególny to pęknięta prawa tylna lampa.
Nr. rejestracyjny to WJ 1426A.
Jeśli ktoś z Was miałby jakieś znajomości i mógłby odzyskać auto to zapłacę.
Najważniejsze tylko to żeby je odzyskać.
Szukałem tego auta 3 miesiące, bezwypadkowe, nic nie malowane, ori przebieg i byłem z niego zadowolony jak z żadnego innego auta dotychczas.
Proszę o pomoc.
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 2006
Nadwozie: Avant
Wysłany: 2012-08-03, 20:20
Auto stało pod chmurką na ulicy Krasiczyńskiej. Poza alarmem i immobilaiserem nic nie było.
Nie liczyłem że mi ukradną to auto... :/
Zjeździłem dzisiaj calutki Targówek i nie znalazłem. Czekam jeszcze na cynk od pewnych chłopaków czy da rade wykupić.
Dzięki i pozdrawiam
Jeżeli dostaniesz propozycję wykupu,to zapytaj o parę rzeczy,np co jest w schowku,jakiej firmy są opony.A najlepiej jakby pokazali ją,nawet z daleka.Bo możesz zapłacić na darmo.
Wysłany: 2012-09-12, 09:36
Policja oczywiście sprawę olała.
Zrobiłem własne śledztwo i doszedłem co kto i jak. Niestety wykonałem ten telefon za późno o 24 godziny i była już rozebrana na części pierwsze. Gdybym dodzwonił się wcześniej to miałbym ja z powrotem...:/
Obecnie czekam na wypłatę z AC. Pech chciał ze trafił mi się jakiś nieogarnięty, świeży likwidator i przeciąga sprawę, chcąc dokumenty które już mu oddałem (!)
Rozmawiałem dzisiaj z kierownikiem i pieniądze mają do mnie dotrzeć w przeciągu tygodnia, więc już bliżej niż dalej
Wysłany: 2012-09-12, 13:05
To nie jest takie proste. Przebadałem temat na wylot.
Na policje nie mogę pójść, bo policja w tym rejonie jest opłacona, i prędzej mi przyjadą łeb ukręcić, niż zrobią nalot na dziuple.
No cóż, nic nie da się zrobić. Jedynie podałem im dane, żeby drugiego auta nie brali.
Mogę Wam jedynie doradzić, abyście wykupowali AC. Zabezpieczenia nic nie pomogą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum