Wysłany: 2012-05-15, 19:28 [Polecam] Auto-Service Japan Szczecin.
Polecam Auto-Service Japan ul.Leszczynowa 15 Szczecin.
W tym serwisie robię wszystko ceny przystępne pełen profesjonalizm panowie pracowali w serwisie Toyoty Nowogard
Ja wymieniłem u tych fachowców olej w skrzyni. Wlali mi mobila i skasowali 170pln, za jakiś czas wybieram się tam ze sprzęgłem to po zabiegu napisze coś więcej. Jedynie co mnie teraz zniechęciło to oferta montażu mojej osłony pod silnik z ich spinkami itd za ok 250pln. Sam to wykonałem na komplecie z allegro za ok 30zł
_________________ Obecnie: Toyota Avensis Kombi D-4D 2,0 116KM (1CDFTV)
Koszt oleju do skrzyni ok.100 zł(2,5L) a więc robocizna za 15 min.170 to trochę przegięcie.Olej pewnie mają z beki to jeszcze taniej.Koszt wymiany oleju porównywalny z kosztem wymiany osłony,czyli jakieś 500zł/godz.Raczej bandyci....
Witam ponownie.
Kolego kokomo666 olej mieli w 1L oryginalnie zamkniętych buteleczkach.
Teraz jak we wcześniejszych postach wspomniałem w końcu oddałem avke na nieszczęsne sprzęgło do w/w serwisu. Dodatkowo wymieniam jeszcze paski od alternatora i wspomagania oraz jakiś tam uszczelniacz przy sprzęgle (powiedziano mi, że najlepiej przy wymianie sprzęgła jeszcze wymienić go). Nie znam kosztów części zamówionych, ale mój wydatek za tą usługę to 1900 zł.
Teraz chyba można troszkę prześwietlić artystów ze zdroi. Co sądzicie o stosowanym przez nich cenniku? Bo na wykonywane prace nie mogę narzekać bo na reklamację na razie się nie wybieram bo powodów brak
_________________ Obecnie: Toyota Avensis Kombi D-4D 2,0 116KM (1CDFTV)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum