Wysłany: 2012-02-25, 10:41 [Avensis T25] płyta do nawigacji
Witam
W moim samochodzie mam system nawigacji TNS300DRG, brakuje mi płyty i w związku z tym mam pytanie: jaka to jet płytka, gdzie taką można nabyć i jak uruchomić, czy tylko serwis załatwia takie sprawy?
Typ: Inne
Silnik: Inny
Rok: 2005
Nadwozie: Liftback
Wiek: 40 Dołączył: 08 Mar 2012 Posty: 4 Skąd: Bielany Wrocławskie
Wysłany: 2012-03-10, 08:45 Re: płyta do nawigacji
Alf napisał/a:
Witam
W moim samochodzie mam system nawigacji TNS300DRG, brakuje mi płyty i w związku z tym mam pytanie: jaka to jet płytka, gdzie taką można nabyć i jak uruchomić, czy tylko serwis załatwia takie sprawy?
Kolego wejdź na stronę Toyoty i w akcesoriach dowiesz sie jaka jest najnowsza. Dodatkowo zadzwoń do serwisu a na dziale części po numerze VIN powiedzą ci numer czesci. A zawsze możesz wejść na stronę http://www.toyota-mapupdates.eu/ i tam sie wszystkiego dowiesz
_________________ Diagnosta
TOYOTA NOWAKOWSKI
Bielany Wrocławskie
Mercedes w203 Coupe 2.2 cdi 150 HP
Bo lubię czasami pogrzebać przy autku ))
A może ktoś się orientuje jaki mam model nawigacji.Avensis 2003,to jest taka otwierana z klapką w górnej części deski rozdzielczej.Duży kolorowy ekran.Wg.linka podanego przez Viptrade może to być gen 00.01,lup tns600....Chciałbym dokupić płyę z mapą PL,ale nawet nie wiem o co pytać?I jeszcze jedno czy może być płyta z polskim lektorem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum