Wysłany: 2012-02-09, 09:37 [Avensis T25] problem z radiem , nawigacją i CD po wymianie
Witam, mam problem z radiem, po wymianie akumulatowa radio nie działa , nie można wyjąć płyty z CD- pojawia się komunikat że program nie jest gotowy i trzeba skontaktować się z dealerem . żadne przyciski nie działają jedynie można wyjąć płytę z nawigacji. Obecnie ekran jest w pozycji leżącej i nie mozna go podnieść do góry Czy ktoś może miał taki problem?
uprzejmie donoszę , że w przypadku mojego auta po wymontowaniu aku na okres śniegowy /5 tyg/ i ponownym jego zamontowaniu nie zauważyłem żadnych problemów w działaniu podzespołów elektronicznych . Radia nie trzeba było w żaden sposób kodować wystarczyło na nowo wyszukać stacje nadawcze . Nawet zalogowany telefon do systemu poprzez blutooth ponownie był przez radio automatycznie rozpoznany .
_________________ FILEK. motory były pierwsze i zawsze , u mnie tak już zostanie
Typ: Inne
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2013-01-13, 14:34
Witam. Odkopę trochę temat, ponieważ mam taki sam problem jaki opisała iwona44 w pierwszym poście. Z tym, że nie mam takiej płyty startowej ;/
W serwisie wołają sporą kasę za to niestety. Czy jest jakiś sposób na zdobycie owej płyty tańszymi metodami?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum