Witam!mam prośbę czy może mi ktoś rozszyfrować nr.vin.mojej avki? np.kilometry,przed liftem czy po?czy jest dwumasa czy zwykłe?gdzie była zmontowana? itd...NR.VIN.SB17DBN00E006719 Przepraszam jak coś żle napisałem w złym temacie lub coś w tym stylu.
Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2020
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2012-02-02, 18:28
Coś nie tak z VIN musi mieć 17 znaków
[ Dodano: 2012-02-02, 18:36 ]
wpisz w googlarkę VIN checker albo vin decoder i będziesz miał "klika" wyników stron do sprawdzania VIN (ogólnie) lub mając nr spróbuj w najbliższej ASO lub na tel do ASO w Białymstoku (jest tam 1 człowiek który "lituje się" i podaje dane ogólne na tel, nie pamiętam jak się zwie ale przy odrobinie szczęścia może na niego trafisz)
Witam!mam prośbę czy może mi ktoś rozszyfrować nr.vin.mojej avki? np.kilometry,przed liftem czy po?czy jest dwumasa czy zwykłe?gdzie była zmontowana? itd...NR.VIN.SB17DBN00E006719 Przepraszam jak coś żle napisałem w złym temacie lub coś w tym stylu.
Witam wszystkich:-),
na mam na imię Tadeusz, jestem nowy na forum i świeżutkim posiadaczem avki. Mam prośbę o sprawdzenie nr vin, kupiłem toyotkę nie dawno, ale chciałbym zobaczyć co się z niż działo i ewentualnie przygotować się do poprawy stanu technicznego;-). nr VIV SB1DW56L20E075336.
Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2020
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2013-06-11, 16:43
auto krajowe czy import ?
najprościej podjechać do ASO i podać im VIN i jeśli krajówka i robiona w sieci TMP to wszystko ładnie wyskoczy.
jak import lub robiony w warsztatach "niezależnych" to wtedy może być większy kłopot ze sprawdzeniem historii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum