Mam prośbę czy ktoś mógłby mi jakoś podesłać instrukcję obsługi,albo gdzie ją znajdę na forum oczywiście po polsku.do mojej Avki D4D? I przy okazji czy w T22 przed FL.1999r,też się zamula zawór EGR? Nie za każdym razem ale od czasu do czasu przy przyspieszaniu np.z 3 na 4 lub 4 na 5 widze wlusterku wstecznym chmurę czarnego dymu,czy mieliście podobny problem?może mi ktoś pomoże? dzieki z góry!
dzięki wtom! będe musial go przeczyścic, a możę wiesz gdzie szukac tej instrukcji? jestem niezbyt rozeznany z kompem i z forum wiec prosze o wyrozumiałość! na dzień dzisiejszy chodzi mi o wykaz bezpieczników w aucie!
Mam prośbę czy ktoś mógłby mi jakoś podesłać instrukcję obsługi,albo gdzie ją znajdę na forum oczywiście po polsku.do mojej Avki D4D? I przy okazji czy w T22 przed FL.1999r,też się zamula zawór EGR? Nie za każdym razem ale od czasu do czasu przy przyspieszaniu np.z 3 na 4 lub 4 na 5 widze wlusterku wstecznym chmurę czarnego dymu,czy mieliście podobny problem?może mi ktoś pomoże? dzieki z góry!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum