Ostatnio na stacji postanowiłem kupić tak zachwalany przez Auto Świat Pentagram Gecko.
Już wyjaśniam co to jest jest to podkładka pod gadżety (telefon MP3, a nawet grucha od CB)
która zapobiega przesuwaniu się tych przedmiotów czyli kładziemy an niej telefon i, żeby nei wiem co robić nie spadnie z tej podkładki.
REWELACJA !
Jest jedna wada - w Avensis kompletnie nie ma gdzie tego położyć (znaczy ja nei znalazłem idealnego dla mnie miejsca). Dlatego używam tego DAFIE i mam telefon na miejscu i brak problemu z tym, że podczas hamowania telefon leci przed siebie nieźle się obijając po drodze.
CENA: 21,90 (ale widziałem za 18,90 )
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Typ: Avensis T25
Silnik: Inny
Rok: 2003
Nadwozie: Liftback
Wysłany: 2010-02-04, 08:43
Pentagram jest naprawdę ok.
Ja sam na allegro kupiłem taką podkładkę za 3 zł - niewiele warta w porównaniu z Pentagramem. Słabo się trzyma podszybia a i na niej coś położyć to tak sobie.
[...]Jest jedna wada - w Avensis kompletnie nie ma gdzie tego położyć (znaczy ja nei znalazłem idealnego dla mnie miejsca). Dlatego używam tego DAFIE i mam telefon na miejscu i brak problemu z tym, że podczas hamowania telefon leci przed siebie nieźle się obijając po drodze.[...]
DAF to taki duży ciągnik zwany potocznie tirem a tak bardziej serio to marka samochodów ciężarowych
Co do gecko to mam w avce i bezstresowo da się tego używać. Trzeba pamiętać o utrzymywaniu w czystości bo jak złapie trochę kurzu i paprochów to przyczepność już nie ta co na początku.
Wysłany: 2010-02-04, 23:01
kocur napisał/a:
DAF to taki duży ciągnik zwany potocznie tirem a tak bardziej serio to marka samochodów ciężarowych .
Myślę, że wiele osób to wie, ale pierwszy raz po przeczytaniu wyrażenia
Dlatego używam tego DAFIE , to też myślałem że DAFIE jest poprostu inną marką niż Gecko.
kocur napisał/a:
DAF to taki duży ciągnik zwany potocznie tirem a tak bardziej serio to marka samochodów ciężarowych .
Myślę, że wiele osób to wie, ale pierwszy raz po przeczytaniu wyrażenia
To było raczej tak na rozluźnienie wkurzającej pogody i śniegu.
Wysłany: 2010-02-05, 11:20
Też sobie kupiłem ostatnio bo te badziewie co na allegro sprzedaja (a propo pisałem o tym powyżej, że są okej) to tylko przez miesiąc, później nic nie pomaga mycie, czyszczenie tracą swoje właściwości - i leży sobie tam antyradarek, bajerancka jest, muszę kupić sobie drugą...
też mam takową GECKO - została mi z poprzedniego auta. W ave nie ma za bardzo gdzie jej przykleić, aby zachować estetykę i praktyczność. Macie jakieś propozycje ? Zrobiłem jedno podejście, ale odpuściłem po kilku przymiarkach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum