Wysłany: 2011-04-15, 10:51 [Avensis T25] paląca sie kontrolka A B S i hamulca polstojow
witam serdecznie ma problem bo przy zapalaniu autka gasna wszystkie kontrolki a po 2 min moze 3 min zapalaja mi sie kontrolki od abs - u i hamulca postojowego przypomne ze nic nie robiłem przy zawieszeniu tak samo od siebie sie zapalaja moze jakies szybkie rady zeby nie jechac do krwiopijców do salonu toyoty prosze o pomoc z ggóry serdecznie dziekuje
Ja mam podobny problem z tym, ze pare minut po zapaleniu sie obu kontrolek zapalila sie tez kontrolka P/S i zblokowal sie predkosciomierz. Po wylaczeniu silnika i ponownym odpaleniu wszystko ginie poza kontrolka P/S ktora ciagle sie pali.
Dodam, ze przednie klocki mam zuzyte jak diabli i blagaja mnie o wymiane.
Czy to mozliwe, ze to jakis rodzaj bledu z powodu klockow? Zaznaczam, ze wszystko wg mnie pracuje normalnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum