Jak wyżej.......dziś z nudów zrobiłem u kumpla analizę spalin na stacji diagnostycznej...oto wyniki:
wolne obroty:
CO-0,00
CO2-14,8
HC-72
O2-0,50
LAMBDA-1,02
COcorr-0,00
temp.oleju-84
HC na wolnych norma do 100, na wysokich do 200, a O2 nie jest niepokojąca, bo bardziej niebezpieczne byłoby wysokie CO2. O2 mówi, że np. jest nieszczelność w układzie wylotowym, gorzej by było przy wysokim CO2 bo wskazywałoby na zbyt ubogą mieszankę(za mało powietrza, zapchany filtr powietrza, przepustnica)lub co gorsza wypadające zapłony(do wymiany świece lub cewki) właśnie u mnie tak było jak padały mi cewki, jak znajdę to wkleję artykuł
artykuł muszę zmienić bo mam w PDF'ie
[ Dodano: 2011-01-27, 21:56 ]
jak zmienić format pdf tak, żeby dało się go tu wkleić?
Jak zmienić format pdf?Jezu nie pytaj mnie o takie rzeczy.......ja jestem człowiek starej ery nie oblatany w komputery
Czytałem trochę w necie na temat interpretacji wyników analizy spalin ale gdyby udało Ci się to wkleić to byłoby git.
robiłem dzisiaj anlize spalin i mam chyba za wysokie lamda 1,06 do 1,08 czy nie jest to za dużo diagnosta mówi że to jest za duzo i trzeba sprawdzić sonde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum