Silnik 2.2 wszedł pod koniec produkcji modelu T25 przed liftingiem (około chyba marca 2005roku).
Także masz do dyspozycji jeśli chcesz model przedliftowy dwa silniki Diesla 2.0 116KM i 2.2D-CAT 177KM. Ja polecałbym ten drugi.
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
wg mnie ten artykuł można o kant tyłka rozbić... w 2.0 dopiero od końca zeszłego roku zaczęto stosować DPF
artykuł z 2006-07-15 12:01
Cytat:
Pod koniec czerwca ubiegłego roku Toyota Motor Poland dokonała oficjalnej prezentacji najnowszego Avensisa, flagowego auta z polskim rodowodem.
ok czerwiec 2005- lifting modelu T25, przed liftingiem już były stosowane silniki 2.0 126 i oba 2.2
Cytat:
Dokładnie rok później, w belgijskim Zavantem, zaprezentowano kolejną modyfikację. Zaproszeni dziennikarze z Polski i Niemiec testowali wszystkie wersje silnikowe i nadwoziowe Avensisa 2007 (sedan, liftback i wagon) w ekstremalnie wysokiej temperaturze. Największe zainteresowanie wzbudzał motor 2.2 D4-D Clean Power oraz 2.0 D4-D 125 KM."
Silnik: Inny
Rok: 2000
Nadwozie: Inne
Wysłany: 2011-03-01, 22:05
Witam wszystkich,
jestem nowy, myślę o zakupie ave 2008 w kombi i diesel.
bardzo proszę o porady na co zwrócić uwagę i co myślicie o tej:
http://otomoto.pl/toyota-...-C17675060.html
_________________ pozdrawiam
wardzyn
jamela [Usunięty]
Wysłany: 2011-03-01, 22:21
wardzyn napisał/a:
co myślicie o tej
Zdecydowanie "warta grzechu" !
Pochodzenie, wyposażenie i cena OK.
Do sprawdzenia lakier i licznik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum