W T25 jest ogrzewana tylko dolna część szyby pod wycieraczkami, jak się przyjrzysz to zobaczysz takie "ścieżki" jak są na tylnej szybie, a do tego w środku włącznik ogrzewania na panelu przy regulacji lusterek.
Podgrzewanie szyby/wycieraczek było montowane na pewno w wersjach High/Prestige i być może w sol+ ale tego już nie potwierdzę. Ja mam high z 2003r. i podgrzewanie mam.
Odświeżę temat
Ostatnio wymieniałem przednią szybę w ASO (jakiś idiota rzucił kamieniem i rozwalił mi szybę – pają na połowie szyby). Okazało się że w AVE T25 po lifcie jest instalacja podciągnięta do zamontowania szyby z podgrzewaniem strefy wycieraczek. Ogrzewanie działa przy włączonym ogrzewaniu tylnej szyby. Wymieniłem szybę na zamiennik ale z podgrzewaniem i jest git.
Pozdrawiam
Przy wymianie szyby pytałem czy jest mozliwość wykanania takiej instalacji dodatkowej (z tym przyciskiem przy regulacji lusterek) ale okazało się, że instalacja jest tak pomyślana, że można ja podłaczyć w ten sposób bez dodatkowych kosztów (tyko wpiąć pod ogrzewaną szybę z przyciskię do ogrzewania tylnej szyby)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum