Wysłany: 2012-01-27, 20:50 [Zlot] Spotkanie na Śląsku
Witam, co powiecie jak na taki mały zlocik gdzieś na śląsku:) można by się spotkać np. w Katowicach albo pojechać na Tor do Wyrazowa pod Częstochową i tak zrobić całonocną imprezę jestem otwarty na propozycję
Można było by spotkanie zorganizować podczas tegorocznego bardzo długiego wekendu pierwszomajowego . Gdzieś na obrzeżu aglomeracji , nad jeziorkiem i min. na dwa dni .
_________________ FILEK. motory były pierwsze i zawsze , u mnie tak już zostanie
Termin to kwestia dogadania, ale jeśli chodzi o 2 dniową imprezę to jestem za !:) Mam tylko nadzieję że do tego czasu jeszcze będę miał AVĘ bo planuję zmianę .
co do lokalizacji nad jeziorem to w obrębie mamy takie miejsca:
Poraj, Dzierżno Duże, Jezioro Żywieckie, Kuźnica Warężyńska, Przeczyce.
Aczkolwiek proponuję Wyrazów pod Częstochową (ok 4 km od Częstochowy) jest tam tor wyścigowy na którym można rozbić namioty i np sprawdzić się na torze za free!! Byłem tam 3 razy 2 razy był pusty i można było się pobawić a raz Zlot zrobili tam Klubowicze Mazdy tak że stąd pomysł na zlot własnie tam;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum