Ja polecam AMO Serwis w Katowicach. Za przegląd po 50 tys. km w ASO orientacyjnie powiedzieli mi ok 1800 zł, w AMO zrobili go za 950 zł. Właściciel był długoletnim pracownikiem ASO Toyoty w Katowicach i stąd go jeszcze pamiętam. W większości stosują oryginalne części Toyoty albo bardzo dobre zamienniki. Jeżdżę do nich od kilku lat i nigdy się na nich nie zawiodłem. Robią tylko Toyoty więc naprawdę znają się na rzeczy. Umawiają się na godzinę i nigdy nie musiałem czekać, robota pali im się w rękach. Przegląd z wymianą tarcz i klocków przednich, oraz żmudną wymianą prawej oprawy światła mijania no i oczywiście płyny trwał 3,5 h. W ASO to samo trwało by pewnie z 9h. Korzystający z ASO widzą jak tam wre robota. Człowiek siedzi za szybą jak idiota i widzi jak jeden fachowiec od czegoś tam coś tam dłubie przy samochodzie, po czym odchodzi i autko sobie spokojnie czeka na następnego fachowca ok 30 min. I tak kilka razy a człowieka chce szlag trafić. O cenach z kosmosu już nie wspomnę. Polecam AMO bo byłem tam już kilka razy i wracałem stamtąd naprawdę zadowolony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum