Wysłany: 2012-05-25, 20:02 [Polecam] Mechanik we Wrocławiu
Bardzo proszę użytkowników Avek, z Wrocławia o polecenie mi jakiegoś warsztatu kompleksowo zajmującego się Toyotami. Chodzi mi o kompetentnych ludzi, skutecznych w diagnozie i szybkich w naprawie. Drodzy czy nie ? To akurat najmniej mnie obchodzi, ponieważ dobry i uczciwy mechanik jest wart każdych pieniędzy.
Bardzo proszę o pomoc. Po miesięcznych poszukiwaniach, jestem bliski stwierdzeniu, że we Wrocku nie ma mechaników godnych mojego samochodu. Dziękuje:)
Na pokrewnym forum znajdziesz namiary na byłego mechanika z ASO...ma teraz swój warsztat a pacjentów przyjmuje w Sobótce bodajże...to chyba nie daleko Wrocka??jego nick to mech z toyoty.
Na pokrewnym forum znajdziesz namiary na byłego mechanika z ASO...ma teraz swój warsztat a pacjentów przyjmuje w Sobótce bodajże...to chyba nie daleko Wrocka??jego nick to mech z toyoty.
Wielkie dzięki za info. Oczywiście kliknę gdzie trzeba
nie za bardzo wiem gdzie mam kliknąc, a tez chciałbym do gościa kontakt, prosze o pomoc
Ja od kilku miechów jeżdże do "JapanTech" na Karkonoskiej. Sam sporo szukałem - mają niezłe opinie, specjalizują się w japończykach i wydają się kumaci. Robiłem do tej pory podstawowe sprawy(olej i hamulce). Ceny ok. Ja, jak na razie mogę polecić. Może ktoś robił u nich coś grubszego i coś napisze? Jakieś opinie na ich temat?
Ja w JapanTech robiłem sprzęgło i jest ok. Wszystko działa. Gość, który to prowadzi(Marcin - chyba właściciel?) - jest ok. Da się z nim dogadać i zna się na rzeczy. Miejsce ogólnie fajne - poza dziurawą drogą dojazdową:) Jak narazie polecam i będę do nich jeździł z moją Avensis.
Do sobótki nie będę aż jechał... Czy ma ktoś konkretne namiary na Japan Tech z Karkonoskiej? Widziałem, że ktoś pisał o nich wcześniej... Może imię jakiegoś konkretnego mechanika, którego można polecić?
Japan Tech, ul. Karkonoska 39 - trzeba uważać na wjazd z Karkonowskie. Sam miałem pewien problem trafić pierwszy raz bo to jest wjazd przez tory tramwajowe zaraz przed skretem w Przyjaźni.
Numer telefonu jest jeden kom. 725-333-000
Tak jak pisał pisał Neo prowadzi to Marcin (po 30-ce), a mechaników jest kilku. Mi Avke robił Pan Zbyszek, taki starszy gość koło 60-tki. Z gadki czuć, że się zna i sporo zrobił w życiu japończyków:)
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2008
Nadwozie: Sedan
Wysłany: 2013-07-16, 09:33
ja też polecam mecha z toyoty. powiedział co w mojej avce moze sie dziac i wszystko sie sprawdza. Jakosc wykonania poszczegolnych prac w moim aucie tez na wysokim poziomie. Nawet wymiana kol widac ze zrobiona lepiej niz w wulkanizacjach jakich bylem do tej pory - co dziwne bo wydawalo mi sie ze nastawione firmy na pelna wulkanizacje robia wszystko jak nalezy. pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum