Witam. Panowie jak w temacie, czy istnieje możliwość regulacji klapy/pokrywy bagażnika bo mi strasznie tłucze się i skrzypi. Dodam, że wykręcanie gumowych zderzaków i przesunięcie - nie wiem jak nazwać to co się wpina zamek kapy - w dół nic nie dało. Mam wrażenie, że dodatkowo z jednej strony klapa jak by jest wyżej.
Jest regulacja wszystkiego co się otwiera , na forum znajdziesz materiały do pobrania instrukcje manual 2003-2006 jest tam wszystko obrazkowe opisane jak regulować drzwi itd
Trzaśnięcie przednimi drzwiami pasażera: Nic się nie dzieje
Trzaśnięcie drzwiami kierowcy: Podciśnienie podrzuca klapę z lewej strony nad lampą.
Po trzaśnięciu z obu stron słychać klapy odpowietrznika bagażnika więc są ok dlatego podrzucanie klapy każe mi myśleć że przeciek jest spowodowany błędnym jej ustawieniem.
Auto nigdy nie "dostało" w tył.
Od czego byście zaczęli na moim miejscu żeby nie popsuć bardziej?
Planuję odkręcić / poprawić lewy odbojnik a potem obniżyć ucho zamka. Jak myślicie pomoże?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum