Wysłany: 2024-10-11, 08:58 [Avensis t25] Wymiana reflektorów na poliftowe
Witam serdecznie,
jako że w mojej Avensisce z 2005 roku, silnik benzyna 1.8 kombi ( silnik zagazowany) zawodzą światła mijania (oświetlenie drogi jest prawie zerowe), postanowiłem bliżej przyjrzeć się tematowi. Mechanik stwierdził że poprzedni własiciciel zamontował zamienniki reflektorów, w ktorych odbłyśnik uległ wypaleniu. Ponoć to częsty problem z tymi autami, zwłaszcza przy xenonowych żarówkach. Moje pytanie brzmi następująco - czy ktoś z Państwa wie czy do tego modelu można wsadzić jakieś poliftowe reflektory _ najlepiej zamienniki ze względu na koszta? Zależy mi by odbłyśnik nie był plastikowy, co za tym idzie by wyeliminować problem jego wypalania. Co ważne, firma z Opola nie chciała mi wymienić odbłyśników na metalowe bo reflektory nie są oryginalne. Za wszelką pomoc i ew linki do produktów, zwłaszcza na allegro z góry dziekuje.
Poniżej zamieszczam nr VIN auta:
SB1ER56L70E119875
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum