To mój pierwszy post na tym forum dlatego przede wszystkim chciałbym się przywitać
Poszukuję swojego pierwszego auta. Samochód będzie używany trochę do jazdy po mieście i trochę na krótkich trasach (20-40km), ze 4-5 razy w roku czeka go dłuższa trasa (160km) i może raz większa wakacyjna wyprawa (500km). Przy takich wymaganiach, sądzę że najlepszy będzie silnik benzynowy lub benzyna + LPG. Niestety ze względu na ograniczone możliwości dojazdu, poszukuję samochodu w Poznaniu i najbliższych okolicach, chyba że trafi się zaufana/pewna oferta.
Chciałbym Was prosić o pomoc w ocenie ogłoszenia:
http://olx.pl/oferta/sprz...D5-IDaGPUF.html
Wygląda dosyć ciekawie ale nie podobają mi się 2 rzeczy:
* To "coś" na kierownicy. Nie tylko wygląda kiepsko ale może też służyć ukryciu mocnego zużycia.
* Czy maska przypadkiem nie ma innego odcienia?
A jak Wy oceniacie tego Avensisa?
Oczywiście jeśli ktoś z Was jest zainteresowany sprzedażą auta i mieszka w miarę blisko mnie, to jestem bardzo zainteresowany
Pozdrawiam serdecznie,
Maciek
EDIT: Dzwoniłem do sprzedającego i auto wydaje się być godne uwagi, tylko niestety nie ma klimatyzacji. Nie jest ona może na szczycie życzeń, ale latem bez chłodzenia bywa ciężko... Czy dałoby radę dołożyć klimatyzację i jaki mniej więcej byłby tego koszt?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum