Witam, szukam lusterka lewego do Avensis 1,8 benzyna rok. prod. 2014. Niestety szukałem zamienników ale po podaniu VIN przeważnie sprzedawcy informują, że nie pasuje. Proszę o podpowiedz, może ktoś wie gdzie można dostać zamiennik albo używane oryginalne. Mieszkam niedaleko Warszawy.
Typ: Avensis T27
Silnik: 1.8 Valvematic
Rok: 2009
Nadwozie: Wagon Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Maj 2020 Posty: 265 Skąd: Kraków
Wysłany: 2022-01-23, 21:46
piszesz tu na forum i serio niewiesz gdzie szukac lusterka?
jakis zart.
skoro umiales znalesc forum to znaczy ze dziala ci wyszukiwarka google
wiesz moze by wpisac w wyszukiwarke to czego szukasz?
a jesli nie wiesz czego szukasz oddaj auto do fachowca bo np lusterka to sa rozne
dzięki za SWIETNĄ pomoc lucas39, najprościej jechać do ASO toyoty i zapłacić ponad 2 tys. Jak piszę na forum to proszę o pomoc a nie cwaniackie odpowiedzi. W wielu sklepach, których szukałem zamiennik niestety nie ma zgodności z moim VIN
Wysłany: 2022-01-28, 08:49
strasznym leniem jestes ale prosze jedna ze stron gdzie mozna znalesc lusterko https://allegro.pl/listing?string=Avensis%20T27%20lusterko
ale nie znajdziesz , bo twoj problem polega na tym ze nie wiesz czego szukasz
jak widac lusterka roznia sie kolorem ksztaltem oraz wyposazeniem elektrycznym i sposobem podpiecia
a tego nie wiesz
albo sie dowiedz czego szukasz albo oddaj do fachowca
zgodnie z prawem bez lusterka nie wolno sie poruszac samochodem po drogach
wiem jakie jest mi potrzebne lusterko a link który podałeś to ja na allegro już dawno przeglądałem te oferty i po wysłaniu VIN do sprzedawców odpowiedz była, że nie pasuje więc znajdź sobie innego gościa na forum i się dalej wymądrzaj bo ja takiej pomocy nie potrzebuję.
Forum jest dla tych, którzy chcą pomóc a nie cwaniakować. Współczuję
Wysłany: 2022-01-28, 18:26
hahaha
ktos kto rozbiera samochody i sprzedaje czesci poprostu je sprzedaje mozesz sie dowiedziec jaki kod koloru ale po vinie czesci nie kupisz bo oni vinem sobie glowy niezawraaja
jezeli liczysz ze ktos ci powie TO kup to sie grubo mylisz
powodzenia
cześć , a ja szukam prawego lusterka do mojego auta , kolor nie gra roli bo obudowę zachowałem , ale problem w tym ze nie wiem jak ustalic czy ma byc 5 pin czy 7 pin , bo lusterko jeszcze jezdzi na aucie ,w niektórych ofertach na allegro podają nawet model silnika , ale chyba to nie jest az tak istotne ,
Wysłany: 2022-04-14, 09:25 Re: lusterka
Matthew napisał/a:
cześć , a ja szukam prawego lusterka do mojego auta , kolor nie gra roli bo obudowę zachowałem , ale problem w tym ze nie wiem jak ustalic czy ma byc 5 pin czy 7 pin , bo lusterko jeszcze jezdzi na aucie ,w niektórych ofertach na allegro podają nawet model silnika , ale chyba to nie jest az tak istotne ,
o ile dobrze pamietam to wystarczy sciagnac trojkat plastikowy na drzwiach od strony wewnetrnej dostac sie do kabli wtyczki i policzyc, jesli nie to bedzie trzeba jeszcze sciagnac tapicerke drzwi
Wysłany: 2024-03-12, 19:42 [Avensis T27] Lusterko lewe
Mam problem z kupnem lusterka lewego Toyota Avensis t27, tak jak wcześniej ktoś pisał, jak podaje Vin, to nikt nie ma. Nie wiem czy mogę kupić sugerując się tylko rocznikiem i modelem i ilością pin , popełniłem błąd kupiłem z Anglika i nie działa składanie, widoczność też pozostawia wiele do życzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum