Witam wszystkich.
Mam pytanie , czy miał ktoś przyjemność wymieniać tylna wycieraczkę. Chciałbym to zrobić u siebie ale nie wiem jak podnieść wycieraczkę. Proszę o pomoc. Z góry dzięki. Pozdrawiam.
Też postanowiłem zrobić ostatnio porządek z wycieraczką z tylu.
Kupiłem nową zwykłą na stacji benzynowej o odpowiadającej długości i przełożyłem samą gumę. Od miesiąca wszystko jest na swoim miejscu, nic się nie wysuwa i trochę pieniążków zostało w kieszeni bo ori trochę jednak kosztuje
tak trochę z innej beczki odnośnie tylnej wycieraczki. U mnie w liftbacku t25 powyżej 150 km/h podnosi się o jakieś 30 stopni. Boje się że jadąc np. 180 km/h urwie się i komuś walnie w samochód za mną. Co z tym zrobić?
Witaj ,że podnośi Ci się wycieraczka przy większej prędkości to jest normalny obiaw umnie jest to samo tak jak u innych użytkowników.Wycieraczka Ci nieodpadnie ani niedzwignie się więcej bo na plastykowej zaślepce jest blokada.Pozdro
Witaj ,że podnośi Ci się wycieraczka przy większej prędkości to jest normalny obiaw umnie jest to samo tak jak u innych użytkowników.Wycieraczka Ci nieodpadnie ani niedzwignie się więcej bo na plastykowej zaślepce jest blokada.Pozdro
he ja mam to samo przy 180km uchyla sie cala ale nie wyleciala jeszcze myslalem ze to wina wycieraczki ale to tak jest
długo czekam i nic czy naprawde nikt nie ma do załatwienia ramienia całego tylnej wycieraczki do T25 kombi a może wie ktoś jaki zamiennik pasuje od innego autka czekam nadal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-4D diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Wagon Pomógł: 11 razy Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 198 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-04-17, 19:04
BILI_27 napisał/a:
długo czekam i nic czy naprawde nikt nie ma do załatwienia ramienia całego tylnej wycieraczki do T25 kombi a może wie ktoś jaki zamiennik pasuje od innego autka czekam nadal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Może tu ?:
http://(zakaz reklamy)/viewt...=156570#p156570 Co za durne restrykcje, usiłuję pomóc !!!
Wpisz tę frazę w Google, tam jest nieco informacji:
>Załubice Stare nad Zalewem Zegrzyńskim tel. 501079251 mają tylko Toyoty<
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 15 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Lis 2010 Posty: 343 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-04-18, 07:45
BILI_27 napisał/a:
Zależy co masz na myśli pisząc "załatwnienia"
Myślę, że lepiej kupić (na alledrogo wystarczy wpisać "ramię wycieraczka avensis")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum