witam wszystkich czy ktos moze mi pomoc w sprawie mojej avki D-CAT T180,mam taki problem ze czasem podczas ruszania auto zaczyna dymic na bialo z wydechu i to trwa kilka sekund potem jest wszystko ok i tak dzieje sie raz na kilkaset kilometrow,czy to jest normalne czy to jest jakis duzy problem prosze o pomoc. zaznacze ze ma nowy EGR pozdrowienia waldek
[ Dodano: 2012-05-01, 16:45 ]
czy w tym modelu jest pasek czy lancuch i czy mozna wylaczc sygnal niezapietych pasow i jak to zrdobic w tym modelu pozdrowienia Waldek
[ Dodano: 2012-05-15, 05:00 ]
witam mam problem z avka dzisiaj jakby stracila moc i zaczal silnik klekotac przy przyspieszaniu co moze byc tego przyczyna pozdrawiam waldek
witham mam problem z avka dzisiaj jakby stracila moc i zaczal silnik klekotac przy przyspieszaniu co moze byc tego przyczyna pozdrawiam waldek. Teraz jest ok bylen aso i nie wykryli zadnego bledu a nastepnego dnia podczas ruszania znowu stracila moc jakby nie palila na wszystkie cylindry trwalo to jakies 5 minut i jest ok co to moze byc pozdro
juz wiem co to bylo wtrysk paliwa padl wymienilem i jest git nawet pary z wydechu nie widac pozdro
Ostatnio zmieniony przez valdi 2012-09-08, 23:36, w całości zmieniany 1 raz
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-CAT diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Wagon Pomógł: 8 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Posty: 136 Skąd: Milton Keynes, UK
Wysłany: 2012-05-17, 21:45
valdi napisał/a:
witham mam problem z avka dzisiaj jakby stracila moc i zaczal silnik klekotac przy przyspieszaniu co moze byc tego przyczyna pozdrawiam waldek. Teraz jest ok bylen aso i nie wykryli zadnego bledu a nastepnego dnia podczas ruszania znowu stracila moc jakby nie palila na wszystkie cylindry trwalo to jakies 5 minut i jest ok co to moze byc pozdro
Nie wiem kolego w jakim ASO byłeś, ale proponuję żebyś podjechał do Milton Keynes. Chłopaki są w miarę kumaci, powinni Ci pomóc.
toyota northampton kolego . takie mialem odczucie jakby nie palil na wszystkie cylindry ale to tylko domysly.mozesz dac mi namiar na ten servis,moze sie spotkamy tam lub tu i pogadamy pozdro valdi
Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-CAT diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Wagon Pomógł: 8 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Posty: 136 Skąd: Milton Keynes, UK
Wysłany: 2012-05-19, 00:49
Cytat:
toyota northampton kolego . takie mialem odczucie jakby nie palil na wszystkie cylindry ale to tylko domysly.mozesz dac mi namiar na ten servis,moze sie spotkamy tam lub tu i pogadamy pozdro valdi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum