Zakupiłem 2 miesiace temu Toyote Avensis T25 1.6 VVTT 2003rocznik. Założyłem do niego gaz - STAG. Po tygodniu od założeniu gazy wyskoczyła kontrolka "Check engine" - dodam ze nie było spadku mocy. Pojechałem do gazownika i stwierdził " za uboga domieszka" (chyba cos takiego powiedzial) . Wykasował błąd i było wszystko OK do dzisiaj. Znowu sie zapaliła ta sama kontrolka. Czyżby to samo ?? jeżeli tak to może jakiś czujnik jest do wymiany...
Jakieś pomysły?
Witam Mam podobny problem co kolega z tym że dodatkowo świecą mi jeszcze bać i trc auto jest z 2005 r 1.8 Zakupione w październiku 2016 zamontowałam gaz Kontroli te już 2 raz mi się zaswiecily Gazownicy powiedzieli że będę musiał się przyzwyczaić do tego a mi ciągle nie daje to spokoju Stało mi się to w trasie gdzie średnią prędkość ok 160 m/ h w dodatku auto spaliło mi też benzynę Proszę o pomóc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum