witaj
ja za swoja z 2005 roku tylko że w benzynie dałem 33 tyś extra cenka i powiem że pewne autko bez problemowo sprawdzone w serwisie po numerzye VIN i jest ok.
wiem tylko daje przyklad ceny i nawet sam sie zastanawiałem nad dieselem ale właśnie zrezygnowałem bo ceny jakies za wysokie a oszczędnosci jak dla mnie zbyt małe i troche więcej klopotów.
Typ: Inne
Silnik: 1.6 16V benzyna
Rok: 2020
Nadwozie: Inne Pomógł: 37 razy Wiek: 53 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 408 Skąd: dd
Wysłany: 2010-03-05, 17:09
Moja Helga z 2004 w dieselku 113kkm przebiegu (kombi, w miarę bogato wyposażone) ze znaną mi przeszłością (foto przed naprawą - wymiana prawego błotnika z przodu, zderzaka i prawej lampy w ASO) z przeszłością sprawdzoną w serwisie w Niemczech (stamtąd wyemigrowała) i w dwóch ASO w Polsce (serwisującym to auto i zaprzyjaźnionym) kosztowała mnie w listopadzie 35k.
Za 26k w tym roczniku i T25 to raczej może być "nurek" albo "niebity"
tak jak myslalem na allegro kilka razy sprawdzalismy trafilismy na modele z 2003 roku T25 kolesie chcieli od 25 000 do 28 000
ale po sprawdzeniu okazalo sie ze bite dookola a sprzedawali jak nie bite
Koledzy ja za swoja avke dałem 49000 ale I właściciel przebieg 58 000 serwisowana i sprawdzona
Trochę przepłaciłem ale było warto zapłacic wiecej i kupić od kobiety która autko garażowała a jeździla bardzo mało. Pani kupiła nawet za 500 zł pokrowce na siedzenia w salonie
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
Pieter [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-09, 08:42
Arni napisał/a:
Koledzy ja za swoja avke dałem 49000 ale I właściciel przebieg 58 000 serwisowana i sprawdzona
Trochę przepłaciłem ale było warto zapłacic wiecej i kupić od kobiety która autko garażowała a jeździla bardzo mało. Pani kupiła nawet za 500 zł pokrowce na siedzenia w salonie
czasem warto dać więcej i mieć sprawdzone autko niż sknerzyć i później pluć sobie w brodę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum