Witam
A jednak nie 1,8... Najprawdopodobniej zakupię 2,0 vvti. Czy ktoś na forum mógłby pomóc w weryfikacji numeruy VIN? Serwisy zgodnie odsyłają z kwitkiem zasłaniając się tajemnicą danych osobowych...
Pozdrawiam
Grzegorz
motylanoga, nie wiem czemu twierdzisz ze zasłąnija sie ja jak kupowałem swoją ave zadzwoniłem do salonu i pogadałem sobie z goście z serwisu powiedziałem ze właśnie kupuje taki oto model i poprosiłem o powiedzenie co było w tym aucie robione. Fakt że auto było z salonu PL i w połowie serwisowane w tym salonie więc może dlatego uzyskałem tę informacje. Ale wydaje mi sie ze jak podjedziesz do salonu z vinem pogadasz z kierownikiem serwisu kopsniesz mu jakis "grosz" i na pewno ci odpowie na twoje pytania
nawet nie trzeba jechać ja kupiłem na śląsku avkę a autko było serwisowane w lublinie i zadzwoniłem pogadałem i się wszystkiego dowiedziałem po numerze VIN cała historia jak na dłoni.
Swoją avkę kupiłem w Belgi w salonie Toyoty i była jeszcze na gwarancji.W Polsce chciałem zweryfikowac dane i w aso nie chcieli mi nic powiedziec.
bo jesli miales kupiona za granica to w ASO moze sie tylko dowiedziec co bylo robione na gwarancji wiecei nic ci nie powiedza bo nie maj takiego dostepu do systemu
_________________ Jeśli Ci pomogłem to klikaj "pomógł" - tak niewiele za tak wiele
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum