Typ: Avensis T25
Silnik: 2.2 D-CAT diesel
Rok: 2007
Nadwozie: Wagon Pomógł: 8 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Posty: 136 Skąd: Milton Keynes, UK
Wysłany: 2010-07-25, 07:55
TNS 700 to jest ta duża z dotykowym ekranem. TNS 600 to ta, która jest w miejscu schowka nad nawiewami. Z drugiej jednak strony, to trochę dziwne, że nie masz TNS 700, bo w 2008 to już chyba każda Ave ją miała .
No dziwne, bo w topowych wersjach była dotykówka w panelu od radia. Szczerze mówiąc nie spotkałem chyba T25Fl z navi w tym miejscu W niektórych T25 przed liftem były takie ale to były TNS600 na 100%
_________________ Części samochodowe online - Motostacja
Witam.
Mam takie samo radio jak sslonik (W58831) czy w tym modelu jest nawigacja (z boku na panelu jest przycisk NAVI). Jeśli tak to co muszę mieć aby ja uruchomic?.
Powielam pytanie kolegi 1975maniek. Czy ten przycisk "NAVI" jest tylko atrapą czy faktycznie w tym małym wyświetlaczu radia jest jakaś podstawowa nawigacja?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum