witam chciałbym sobie dorobić dodatkowy kluczyk z pilotem , mam tylko jeden i przyznam szczerze że trochę sie stresuje , na allegro widziałem ogłoszenia że dorobią za 500-600 zł , przyznam szczerze że trochę drogo :( , znacie może jakiś inny sposób albo miejsca gdzie da się zaoszczędzić trochę grosza ?? , może ktoś z was robi takie usługi , opiszcie jak się to odbywa ?? czy musze jechać autem czy może da się to zrobić na odległość ?? , a może wiecie gdzie mogę kupić gotowy klucz pod programowanie i dorobienie grota w rozsądnych pieniążkach ??
Kolego ja pytałem ostatnio o dorobienie klucza. Mam pilota do centralnego zamka w nim i koleś w normalnym punkcie gdzie dorabia sie klucze powiedzial mi 200 zł za taką usługę z pilotem tak jak orginał. jeżeli chcesz sam klucz bez pilota to mysle ze 30-50 zł.Popytaj w punktach gdzie sie dorabia klucze.
Może dorobia ja za zrobienie samego grota (tylko do zamykania auta w czasie pływania na windsurfingu z kluczykiem na szyi) zapłaciłem poniżej 20zł oczywiście razem z surówką.
Ja w poprzednim aucie zapłaciłem 35 zł za sam klucz także myśle że doroba w dobrych pieniadzach. Trzeba popytać w kilku miejscach gdzie dorabiają klucze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum