Wysłany: 2013-07-03, 13:30 [Avensis T25] Problem z oświetleniem bagażnika w kombi T25
Witam serdecznie. Mam mały problem, mianowicie nie świeci mi się światełko w bagażniku kombi T25 po otwarciu drzwi. Zmierzyłem napięcie i wyszło mi 5.6V z tego, co się zorientowałem to jest brak masy. Po zmierzeniu napięcia wykorzystując inną masę wskazania są 12, 2 V, czyli takie jak powinno być. Moim pytaniem jest czy orientujecie się gdzie może być problem z wiązką okablowania. Proszę o pomoc w rozwiązaniu zagadki.
W którym miejscu mierzyles? na kostce czy na żarówce?
Też miałem problem z tą lampką ale po zdemontowaniu i wyczyszczeniu wszystkich styków działa jak powinna.
Klapa jest ok, gdyby krancowka nie dzialala to bys nie zamknal auta z pilota. znajdz miejsce przypiecia tej masy od lampki. masz schemat instalacji czy bladzisz w ciemno?
Pod spodem masz schematy.
Zainteresuj sie kostka J32, do niej mogla dostac sie woda jesli masz nieszczelnosc przy przejsciu kabli z budy do klapy, przechodzilem to w zimie jak zaczela mi wycieraczka wariowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum