Wysłany: 2014-08-20, 19:12 [Avensis T25] Osłona silnika -zamiennk
Mam pytanie dotyczące osłony silnika. Z uwagi na fakt, że pękają zatrzaski przy najechaniu na krawężnik, i ogólnie pęka plastk ,postanowiłem nożem usunąć szurająca co chwila po asfalcie przednią część osłony.. Ale po fakcie wychodzi mi na to że mimo wszystko musi być osłona ,żeby mogła spełniać swoje zdanie. I tak, na allegro orygunałów jak na lekarstwo, a jak są to CHORE ceny. Sa zamiemnniki wraz z kompletem zatrzasków. Cena około 200 zł.. I tu mam pytanie , czy ktoś z Was używał tych zamienników? Czy warto kupic- mam na myśli chałas spod spodu. Podobny problem miał znajomy w Audi A6 , założył zamiennik i narzekał na jakieś szumy, dziwne dzwięki... Bardzo prosze o odpowiedż , z góry dziękuję!
Witam.
Odnośnie zamienników to kupiłem zamiennik nadkola przedniego i po roku jazdy rozpadł się sam. Zrobił się tak twardy że popękał niestety musiałem kupić oryginał fakt że nie pasowły otwory na spinki to już moje ile sie namęczyłem z zamiennikiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum