Po każdym opadzie deszczu zbiera mi się woda w tylnej pokrywie bagażnika. Potrafi mi się tam nawet zebrać kilka litrów wody w deszczowy tydzień. Woda zbiera mi się dokładnie w prawym rogu bagażnika tam gdzie normalnie leży lewarek.
Uszczelka wygląda na normalną. Czy ktoś już kiedyś miał taki problem i może mi podpowiedzieć jak rozwiązać ten problem?
jak nie masz nigdzie śladów na tylnej półce w ktorym miejscu sie leje to może rozwiń na niej gazetę to zlokalizujesz gdzie kapie chyba że leci gdzieś zboku po karoserii miedzy boczkami??
mam ten sam problem. ostatnio zaczęło mi coś chlupać, później przyszedł przymrozek i lód mi się zrobił. wyciagałem całe kawałki lodu. teraz jest okej ale dalej nie wiem skad to sie wzieło.
Ja miałem ten problem w sedanie T22 rozwiązałem go sam w boczkach bagażnika za wykładziną macie odpowietrzniki takie kratki z klapkami jak zamykacie bagażnik to wypychane jest powietrze wtedy. U mnie walniete były uszczelki tej kratki i zaciągało nimi wode z zewnątrz. Fajnie to wygląda, w bagażniku jest lekkie podciśnienie jak lejecie wode po błotniku oczywiśnie na zewnątrz to przez tą uszczelkę zaciąga fajną mgiełke, ja wysmarowałem silikonem uszczelke i po problemie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum