Planuje wymianę sprzęgła w Avensis 1.8 benzyna kombi i zastanawiam się nad firma, może macie jaka sprawdzona ? Znajomy polecił mi Aisin czy jest w porządku ?
jakbys podal mi numer vin, jestem w stanie sprawdzic ci jakie masz sprzeglo u siebie lub mozesz to sam sprawdzic na stronach typu http://japancars.ru/
to prawda ze wlascicielem aisina jest toyota, ale nie zawsze modele prpodukowane w europie maja sprzegla aisina (mialy je 90% toyki produkowane w japonii). wersje z produkcji w europie zazwyczaj maja valeo, i czasem sachsa, bardzoooooo zadko aisina.
najwazniejsze sprawdzic albo numer oryginalu sprzegla twojego, lub po tyn numerze oryginalu dojsc do srednicy tarczy sprzeglowej.dalej juz bedzie latwo.
Kolego wszystkie sprzęgła 1,8 vvti sa takie same nie ma żadnych różnic w średnicach i wymiarach.Tylko od ciebie zależy jakiej firmy założysz.Normalnemu sprzedawcy wystarczy powiedzieć że chcesz sprzęgło do AVENSIS T25 1,8 ((((((((((((I TYLE)))))))))))))
_________________ Sprzedaż używanych, oryginalnych części Toyoty Avensis.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum