magiczna funkcja "szukaj" wpisz audio i tam już wybierasz co Ci będzie pomocne
Najbardziej to mnie osłabiają właśnie takie durne odpowiedzi ... Zwykłe nabijanie (262-15) pustych postów. (bez urazy)
Czlowieku od tego jest to forum aby zapytać, google nie zawsze "powiedzą prawdę"
no comments bo bedę znwu nabijał "puste posty"
Wątek do zamknięcia = nieaktywny ponad rok, brak postów merytorycznych
Jak to brak postów merytorycznych? Twój post chyba rozwiązał wszystkie problemy założyciela tematu, skoro się nie odezwał to znaczy, że skorzystał z twojej rady i ZNALAZŁ rozwiązanie problemu :lol:
witam;
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Avensisa T25 2006r. D4-D.
Chciałbym zmodernizować w niej audio, na początek do przodu jakieś lepsze głośniczki+wygłuszenie drzwi+wzmacniacz, jednak zostając przy seryjnym radiu.
Czy ktoś z Was robił coś takiego? Czy seryjne radio da rade z wzmacniaczem?
Typ: Avensis T25
Silnik: 1.8 16V VVTi benzyna
Rok: 2004
Nadwozie: Sedan Pomógł: 15 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Lis 2010 Posty: 343 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-11-08, 22:23
Takie konwertery to kaban maksymalny. Myślę, że nie ma co się w to bawić no chyba że do sluchania hejnału, ale na pewno nie muzy
Może jakiś elektronik by wyprowadził wyjścia RCA, poszukaj magika, myślę, że nie jest to wielki problem ew pozostaje zmiana radia ale to już koszty spore, ale by i mp3 czytało pewnie...
Trochę Toyota dała ciała w tym temacie
Witam, miałem problem z lewym głośnikiem przednim, czasami niegrał, a jak grał to trzeszczał więc wymieniłem jak to zwyczaj mówi oba przednie na Helixy blue. Grają super ale co jakiś czas lewy przestaje grać nie wiem co chodzi.ma ktoś pomysł?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum