Wysłany: 2013-10-24, 18:12 [Avensis T25] hid do lamp soczewkowych
witam . ma ktos moze zalozone HIDY do soczewek w swojej avce ?? jak wrazenia z jazdy ? głownie noca lub podczas deszczu ? temat zalozony konkretnie z tym zapytaniem wiec prosze nie pisac ze to jest nielegalne itd . pozdrawiam
Rewelacja,a w zimę jak jest biało to już bajka.Tylko kup o ciepłocie 4600-5000 K,żeby nie rzucać się w oczy.Odblaski wcale się nie wypalają,chociaż teraz regeneracja jest w cenie żarników/palników.Nie przepłacaj za żadne slimy.Kup ze zwykłymi przetwornicami ,bo to to samo,a miejsce jest.
Witam. HID świecą rewelacyjnie tylko jest jeden mały problem mianowicie jeżeli przetwornice kupisz made in china z dolnej półki to wytwarzają takie zakłócenia w instalacji że radio traci na zasięgu a jesli jeździsz z CB radio to możesz je zdjąć bo zasię spadnie drastycznie. Przerabiam to u siebie jeśli jeżdzę na światłach dziennych to zasięg cb tak do max 10 km a jak włącze HID to panie miej mnie w swojej opiece. Jeszcze jedno co mnie spotkało jadę w dzięń 120 km/h włanczam HID i co nagle wskazówki spadaja do zera by po chwili zaskoczyć. Zastanów się i nie oszczędzaj pieniędzy na zakup oryginał przetwornica ok 400 zł x 2 więc druciarstwo się szerzy . Ja kupiłem auto z tym wynalazkiem i jeśli coś padnie to przejdę na żarówki dobrej jakości.
Pytanie do tych co maja hida w soczewki wsadzone.
Po zalozeniu zarnikow w miejsce h7 nie mozna zamknac tego dekla o lampy. Powiedzcie mi jak rozwiazaliscie ten problem ? Teraz jezdze bez ale bardzo mi lampy paruja
grzegorz1975 [Usunięty]
Wysłany: 2013-12-27, 08:43 hid
Witam.
Nie miałem problemu z zamknięciem klapki po włożeniu żarnika. Miałem wymontowana lampę zamontowałem zarnik sprawdziłem czy wszystko jest zamkniete i zamontowałem w samochodzie . Lampy na 100% nie parują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum