Typ: Avensis T27
Silnik: 2.0 D-4D diesel
Rok: 2010
Nadwozie: Wagon
Wysłany: 2024-08-11, 13:53 Toyota avensis T27
W aucie pojawił się problem z prawym żarnikiem. Świecił na żółto, gasł i mrygał. Żarniki zostały wymienione na oba i co prawda świeci lepiej i rzadziej daje na żółto lecz problem dalej jest mimo że wymienione. Potem przetwornice zostały podmienione stronami i mimo podmianki dalej prawa lampa ma te same objawy. Masa została również wyczyszczona, styki przeczyszczone, akumlator jest dobry i dalej nic. Nie mam już pomysłów co można jeszcze zrobić ponieważ żarniki wymienione, przetwornicy zamienione stronami, styki i masa wyczyszczone a akumlator daje dobre napięcie i mimo wszystko prawa lampa jak była tak mało co się zmieniło. Czy ktoś ma jakieś pomysły? Z góry dziękuje
(edit): Zapomniałem dodać że wszystkie bezpieczniki i przekaźniki sprawdziłem i wszystko z nimi dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum