Czy ktoś ma podobny problem jak ja i znalazł rozwiązanie? Mianowicie płyn cieknie w miejscu łączenia złączki ze spryskiwaczem reflektora. Tylko po stronie kierowcy. Kupiłem nowązłączkę, cieknie dalej, kupiłem nowy trochę grubszy oring, cieknie dalej, zamieniłem stronami złączki, cieknie dalej, kupiłem nowy trójnik (zaworek?), cieknie dalej. Aktualnie wlewam ok. 1l płynu i nie cieknie, bo lustro płynu jest poniżej spryskiwacza, no ale to jest prowizorka bo tak nie da sięjeździć.
Wpis świeży to może jakieś echo będzie.
Mam ten sam problem, no może nie do końca taki sam - uszkodzone zabezpieczenie złączki węża ze spryskiem reflektora i ciśnienie zwala wężyk ze złączki. Jakieś propozycje rozwiązania problemu ?
Ja się osobiście skłaniam ku zastąpieniu oryginalnej złączki czymś innym. Może ktoś wie jakie są średnice węży sprysków reflektorów ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum