Jak wymienialem olej to kupilem motul 5w30 5 litr i zostala ponad litra a poziom byl na bagnecie ok 3/4 wiec wiecej jak 4 l ci nie wejdzie,bo nie ma szans zeby podczas wymiany caly olej zlecial z silnika ,zawsze cos zostanie
Przy dobrze wypłukanym silniku razem z filtrem wchodzi 4,2l.
4.2 to jak silnik jest nowy i pierwszy raz zalewany i nie jes to mozliwe zeby tyle weszlo przy wymianie,silnik musial by byc doslownie wyczyszczony do zera a to jest niemozliwe przy normalnej zmianie oleju
4.2 to jak silnik jest nowy i pierwszy raz zalewany i nie jes to mozliwe zeby tyle weszlo przy wymianie,silnik musial by byc doslownie wyczyszczony do zera a to jest niemozliwe przy normalnej zmianie oleju
A kim Ty jesteś żeby kwestionować to co ktoś napisał ? Stałeś przy Lutku i patrzyłeś mu na ręce ?? Jak sądzę nie więc kiego się czepiasz ?
Sam omnibusie w pierwszym swoim poście w tym temacie napisałeś trochę mało precyzyjnie więc o co kaman ?
Znowu złote rady ? 8-)
lutek [Usunięty]
Wysłany: 2014-03-03, 18:52
MarcinXXX napisał/a:
lutek napisał/a:
Nie możliwe to Ty chyba masz na drugie imię...zmian oleju robiłem już co najmniej 10 w tym aucie i powtarzam:razem z filtrem wchodzi do kreski max 4,2l oleju..u mnie....jak u Ciebie nie wiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum