Wysłany: 2010-04-07, 11:57 [Avensis T25] Zwierzęta pod maską
Witam jak w temacie moim problemem jest łasica albo kuna albo jakieś inne podobne zwierze które kręci się w miejscu mojej pracy. widziałem je ostatnio w nocy pod moim samochodem odrazu ją pogoniłem jednak, że po paru dniach zaglądając pod maskę widzę zabrudzoną pokrywę silnika i podrapane wygłuszenie na masce. i tu pojawia się problem jak sobie z tym poradzić (oprócz polowania) aby zwierzę nie wchodziło mi do komory silnika??
Jest taki środek odstraszający psy i koty o zapachu spalonych petów. Wiem że potrafi pogonić kunę z garażu.
livemedkarollo napisał/a:
podrapane wygłuszenie na masce
To na 100% kuna bo one tak potrafią. Musisz szybko działać jeżeli nie chcesz stracić wygłuszenia które zacznie znikać niedługo bo z czegoś mendy muszą budować gniazdo do chowu młodych.
Witam.
Jak możesz to kup środek na wybicie szczurów- czerwony bardzo skoncentrowany płyn w butelce- występuje w sklepach typu "Rolmasz". Nasączyć tym jakąś kiełbasę, albo coś, co je kuna i poczekać na efekty Pozdrawiam
_________________ Tooyootaa - that's make a difference
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum