nie mam pojęcia jaki przebieg na nich bo niedawno ten samochód kupiłem i juz tak było. Rant juz troche mają te tarcze i widać już troche że nie są najlepsze. więc chyba to jest tego wina bo strasznie telepie:/bo jak nie to to co mogłoby być jeszcze?
jak nie jesteś wstanie określić jaki przebieg i czy tarcze już do wymiany to najtańszym sposobem eliminacji jest najpierw wizyta u wulkanizatora i wyważenie kół, jeśli objaw nie minie to wizyta u zaufanego mechanika niech sprawdzi te tarcze, czy nie ma luzów w układzie kierowniczym
chyba wymienie te tarcze ponieważ jak samochód postoi toche i tarcze nie są rozgrzane to przez pierwsze pare km przy hamowaniu z większej prędkości nic nie telepie. a jak juz sie troche przejedzie i tarcze sie rozgrzeją od hamowania to telepie. czyli tak mi sie zdaje ze to wina tarcz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum